Programma

12u - 19u DE WERELDMARKT

De wereldmarkt is verspreid over het hele domein en wint jaar na jaar aan populariteit. Organisaties stellen er hun projecten voor en verkopen hun producten. Je kan er aankopen doen uit verre landen…. Voor een eerlijke prijs natuurlijk! En je kan kennis maken met Aalsterse groepen die actief zijn rond Noord – Zuid samenwerking. Gewoon genieten dus….

12u - 20u HET WERELDRESTAURANT

Hier vind je de lekkerste gerechten en drankjes uit alle werelddelen, exotisch en met fijne smaakjes. Gezellig tafelen met vrienden in open lucht, in het hartje van Casa del Mundo. Smakelijk!

14u Voorstelling genomineerden Vredesprijs

Om 14u stelt het Vredeshuis Aalst hun genomineerden voor de Vredesprijs voor.

14u30 Sisters on Sofa

Sisters on Sofa zijn 4 muzikanten/zangeressen uit het Aalsterse. De groep pakt uit met een gevarieerd programma met goed in ieders oor liggende Nederlands-, Frans- en Engelstalige covers.

16u30 Daniel Lopez & D’Love

Liveband D’Love bestaat uit 7-10 rasechte Cubanen die de typische salsamuziek brengen, zoals de merengue, bachata, kizomba, son en rumba!

Deze prikkelende Latino-formatie staat dus garant voor een zomerse sfeer. Daniel Lopez is geen onbekende in België en al helemaal niet in de latin scène. Enkele jaren geleden schopte Daniel het ver in The Voice van Vlaanderen.

18u Latino DJ-set

Na het optreden van Daniel Lopez & D’Love volgt nog een Latino DJ-set als sfeervolle afsluiter.